ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Κατάφερε να χάσει 50 κιλά!

«Άλλαξε η ζωή μου...»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε γνωστό περιοδικό.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στο περιοδικό «Vita» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη της να χάσει τα περιττά κιλά, αφού όπως είπε αρχικά: «Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου».

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε εκτενώς για το θέμα, λέγοντας: «Μπήκα στη διαδικασία να χάσω βάρος, το έκανα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή, επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους».

Όπως αποκάλυψε, της πήρε δύο χρόνια να χάσει τα περιττά κιλά, αναφέροντας: «Δύο χρόνια τουλάχιστον. Συνέχισα και μετά να προσέχω. Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου. Ένιωσα καλύτερα και άρχισαν να μου αρέσουν άλλες γεύσεις».

Κλείνοντας η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για το bullying που είχε βιώσει στην εφηβεία της λέγοντας: «Δεν μου αρέσει λέξη bullying, γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα, είτε σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση