ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι τελικά έγκυος;

Ο πατέρας της δίνει την απάντηση

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Οι φήμες που θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγκυο φουντώνουν και ο πατέρας της ρωτήθηκε σχετικά όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Παγίδα».

«Δεν είναι έγκυος. Μακάρι να γίνω παππούς. Δεν ξέρω πώς ακούστηκε, αυτά είναι στην αυθαιρεσία αυτών που γράφουν», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Όταν το διάβασα είπα: “Λες; Μακάρι Θεέ μου! Μακάρι να μείνει έγκυος”» κατέληξε με χαμόγελο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε πει τον προηγούμενο μήνα για το θέμα: «Δεν ξέρω γιατί το θέμα αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα, πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί αυτό. Γράφονται τέτοια πράγματα, αρχίζουν να ανακυκλώνονται και μετά θεωρούνται δεδομένα. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Έπρεπε να είμαι αρκούδα. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα».

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου είχε πει: «Η Ελεωνόρα δεν είναι έγκυος, διαβάζω τυχαία τα δημοσιεύματα και πάω και την ρωτάω».

Πηγή: protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση