ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ονειρο μια πολιτική καριέρα, αλλά...»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία έκανε η Ελεονώρα Μελέτη

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου η Ελεονώρα Μελέτη.

Κατά την ανάρτησή της, η Ελεονώρα Μελέτη ανάμεσα σε άλλα, εξήγησε τους λόγους που την έπεισαν να αποδεκτεί τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις με την οικογένειά μου και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου που εμπιστεύομαι (...) όχι γιατι έχω ονειρο μια πολιτική καριέρα, αλλά γιατί έχω ονειρο να ζούμε σε έναν κόσμο λιγότερο βίαιο, πιο ασφαλή, με ανθρώπους που δεν θα ξεχειλίζουν από θυμό αλλά από ενσυναισθηση ,με άνδρες που θα τιμούν και θα αγαπούν τις γυναίκες και δεν θα τις κακοποιούν ή υποτιμούν».

Η ίδια αποκαλύπτει, επίσης, ότι είχε δεχθεί προτάσεις αρκτετές φορές για να κατέβει στην πολιτική αλλά «δεν είναι το χρώμα που με έπεισε αλλά η στιγμή. Η στιγμή που η κόρη μου με ρώτησε αν θα μπορεί να γίνει ο,τι θέλει όταν μεγαλώσει. Της απάντησα ότι θα μπορεί. Και θα τη βοηθήσω να το καταφέρει».

«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να αλλαξω το κόσμο. Πιστεύω όμως πως μπορώ να βοηθήσω να φτιάξουμε μαζι όλα Όσα χρειαζόμαστε για να μην είναι ο κόσμος αυτός που είναι τώρα» γράφει στο τέλος της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση