ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Μενεγάκη: Το χρυσό συμβόλαιο με το Mega

Πήρε όλα όσα ζήτησε

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι το θέμα που κυριαρχεί στα τηλεοπτικά πηγαδάκια και όχι μόνο όχι μόνο για την είδηση καθαυτή αλλά και για το ποσό που έκλεισε η συμφωνία για την επιστροφή της. Καθημερινά όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας κυρίως για τους όρους του συμβολαίου της παρουσιάστριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι θα είναι ένα τριετές συμβόλαιο και κινείται κυρίως πάνω στους όρους που είχε ζητήσει η ίδια η παρουσιάστρια από το κανάλι και ήταν ένα αίτημα που ικανοποιήθηκε. Όταν λέμε “μασίφ” συμβόλαιο εννοούμε ότι έχει όλους τους όρους μέχρι το τέλος, που έχει ίδια διεκδικήσει και κερδίσει. Πέρα από το οικονομικό, για το οποίο δεν γνωρίζει κανένας ζήτησε να έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή, στο περιεχόμενο και στους συνεργάτες. Θα είναι ουσιαστικά μία αυτόνομη εκπομπή από τον σταθμό, δεν θα γυρίζεται μέσα στο Mega αλλά εκεί που στεγάζεται και το Πάμε Δανάη, θα είναι λοιπόν εκτός σταθμού. Λέγεται επίσης ότι οι υπογραφές δεν «έπεσαν» ακόμη στο κανάλι.

Όσον αφορά την ονομασία της εκπομπής οι πληροφορίες λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο τίτλο, γιατί είναι κατοχυρωμένος από τον Alpha. Θα υπάρξει κάποια παραλλαγή πάνω στο όνομά της και ένας τίτλος που έχει πέσει στο τραπέζι είναι το «Ελένη μου».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση