ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Μενεγάκη: Θα παίξει σε σειρά του Παπακαλιάτη;

«Μη γελάς τώρα!»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο ηθοποιού;

Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια, αφού όλοι θυμούνται πως πριν αρκετά χρόνια πρωταγωνιστούσε στη σειρά ''Πάτερ Ημών'' στο πλευρό του Κώστα Καρρά, ενώ αργότερα έκανε και σε άλλες σειρές guest εμφανίσεις.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι στην εκπομπή της Τετάρτης (7/12) καλεσμένος στην εκπομπή της ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με χιουμοριστική διάθεση τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και ο καλεσμένος της κάλεσαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τη συμπεριλάβει σε μία επόμενη δουλειά του!

Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να δει την παρουσιάστρια στο μέλλον σε μία σειρά του γνωστού σκηνοθέτη. Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε αυτό με χιούμορ και απευθυνόμενη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε: «Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα! Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση.. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι...».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση