ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Μενεγάκη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή»

«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη» ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», με αφορμή το γεγονός ότι η παρουσιάστρια θα βρεθεί ως καλεσμένη στον καναπέ της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA σε δύο ημέρες.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε "αυτή είναι παρουσιάστρια". Μιλάω φυσικά για τη Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ τη φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στη Σύρο» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, εξιστορώντας σταδιακά τη γνωριμία της με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, που εκείνη ξεκίνησε. Από τότε και μετά δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ τη διαδρομή της» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για το γεγονός ότι οι δύο Ελληνίδες δεν είχαν προσωπική επαφή σημείωσε: «Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί άλλοι, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά».

«Πραγματικά δεν το πίστευα ότι αυτή τη φορά. Στον Alpha, που κάποια περίοδο ήταν εκεί, επειδή έκανε κι άλλα πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να τα πούμε. Αυτή τη φορά όταν μου είπαν "με τη Ρούλα θα βρεθείτε", τους είπα "δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε αυτή τη γυναίκα, να με ακούσει και να την ακούσω"» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που έκανε στη Ρούλα Κορομηλά, για την εμφάνιση της δεύτερης στην εκπομπή, σημείωσε: «Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες –δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπεσε το σήμα- και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Την ώρα που την πήρα, έλεγα “τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που την παίρνω δύο μέρες πριν βρεθούμε στην εκπομπή ενώ τόσα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και δεν έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα κρασί; Πώς θα είναι; Τι θα σκέφτεται;”».

«Μιλήσαμε για 5-6 λεπτά, γιατί ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία –όσο είμαι ακόμα εδώ- να μιλήσω με την Ρούλα. Την Παρασκευή θα είναι μαζί μας. Άκου τώρα… Εμείς οι δύο στο Mega. Πολύ μου αρέσει» τόνισε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση