ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
26 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση που έκανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να «παγώσει»!

Όσα έγιναν στο πλατό της εκπομπής ''Με αγάπη Ελένη''

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φυσικά από τη συζήτηση ανάμεσα στις δυο γυναίκες δε θα μπορούσε να λείψει ως θέμα το ''Survivor''. Ωστόσο, με μια κουβέντα η Ελένη Μενεγάκη κατάφερει να φέρει σε αμήχανη θέση την καλεσμένη της, με την ερώτηση που της έκανε και αφορούσε τον Ντάνο.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ευρυδική Βαλαβάνη: «Με τον Ντάνο υπήρχε μια υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ;» με την Ευρυδίκη να «παγώνει» για λίγα δευτερόλεπτα. Ευτυχω΄ς, η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε εγκαίρως το ξάφνιασμα της καλεσμένης της και συνέχισε επεξηγώντας: «Σαν αναγνώριση ρε παιδί μου. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω».

Τότε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε την απάντησή της: «Με τον Γιώργο παίζαμε τα πιο πολλά τελικά flag race. Είχαμε πολύ μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Τρέχαμε μαζί στους τελευταίους πόντους. [...] Όταν έφυγαν όλοι οι δικοί μου που ήμουν πιο κοντά, ο Γιώργος με στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά. Είχαμε ο ένας τον άλλον».

Η κουβέντα τελείωσε με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει: «Γι’ αυτό κάπου στο μυαλό μου εγώ το είχα σαν να υπάρχει κάτι που ίσως και οι ίδιοι να μην το έχουν καταλάβει, αλλά εγώ σαν τηλεθεάτρια κάτι νιώθω».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: zappit show 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση