ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της «πάγωσε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η κουβέντα όλο νόημα, μετά το πρωινό ''ξέσπασμα'' του Γιώργου Λιάγκα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια κουβέντα της Ελένης Μενεγάκη ήταν αρκετή για να μείνει άφωνος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αφορμή, όπως φαίνεται, στάθηκαν τα όσα είχε πει το πρωί της Πέμπτης (21/09) ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της εκπομπής ''Πρωινό'' «φωτογραφίζοντας» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου. Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».


Βίντεο: TlifeVideo

Λίγες ώρες μετά και με αφορμή μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, για την ειδικότητα που έχουν οι παρουσιαστές στην τηλεόραση, έκαναν την γνωστή παρουσιάστρια να πάρει το λόγο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να την κοιτάζει άφωνος.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: «Θέλω να σου πω κάτι Δημήτρη μου, αν είχες πάρει κάποια φορά στη ζωή σου το ρίσκο να πεις κάθομαι και δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνουν γιατί εγώ θέλω στην επόμενη δουλειά να είμαι πρωταγωνιστής, θα σου είχαν χτυπήσει την πόρτα. Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε ήθελαν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ, έχεις συμβόλαιο. Για να δοθεί σε κάποιον η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος σε τριετίες, σε διετίες… Δηλαδή, πρέπει να μην έχει την ανασφάλεια του ας έχω μια δουλειά για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Πρέπει να λέει ότι κάθε χρόνο θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της, στάθηκε μπροστά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και είπε: «Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει, γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσατίζεσαι και τη στιγμή που όλα κυλάνε ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου εσύ για να σε βουτήξουν και οι άλλοι».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: Zappit Videos

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση