ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Την έβλεπες ότι υπέφερε...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και την τελευταία τους τηλεοπτική συνύπαρξη αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τη δήλωσή του ότι δεν θέλει να φύγει πάνω στη σκηνή.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έφερε ως παράδειγμα την εθνική σταρ της Ελλάδος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν κι άλλοι που μπορεί να ''έφυγαν'' νωρίτερα, αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε, είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε, αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δεν στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητοκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς έφυγε νέα μετά από 1-2 μήνες».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση