ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκε το πρόβλημα υγείας της!

Γι’αuτό ακύρωσε τα πάντα..

Τέλος οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλο είναι το θέμα που αντιμετωπίζει και ακύρωσε τις εμφανίσεις.

Ενώ εκείνη δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει κάτι. Ακόμα και οι φωτογραφίες καθώς και οι αναρτήσεις της στα social media είναι ιδιαίτερα προσεκτικές από μέρους της. Σύμφωνα ανάρτηση του newsbreak.gr η Φουρέιρα δεν είναι έγκυος.

Ελένη Φουρέιρα: Η ακύρωση των εμφανίσεων στο Teatro για το πρόβλημα υγείας της

O Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα είχαν συμφωνήσει προφορικά να επαναλάβουν την επιτυχημένη καλλιτεχνική σύμπραξή τους στο νυχτερινό κέντρο Teatro και τη νέα χειμερινή σεζόν. Αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί, αφού η «Miss Fuego», η οποία ακύρωσε πρόσφατα όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της για λόγους υγείας, θα χρειαστεί τελικά να μείνει off stage αρκετό καιρό παραπάνω. Όχι βέβαια λόγω εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια δεν είναι έγκυος. Απλά αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα στο γόνατό της, που την αναγκάζει σε αποχή από τα live της, συνολικής διάρκειας έξι μηνών.

Όσο για το νέο σχήμα στο Teatro, αναμένεται εξίσου δυνατό, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτό το διάστημα αν και δίνει συναυλίες ανά την Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σάκη Ρουβά για να ενώσουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους.


Πηγή: Enimerotiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση