ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Φουρέιρα: Από την Αλβανία στην Ελλάδα και από την Κύπρο στην Ευρώπη

Η πορεία της pop star στη κορυφή

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Είναι η γυναίκα φαινόμενο και τρανό παράδειγμα ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο όταν το θες πραγματικά, αρκεί να το θες πολύ και να δουλεύεις σκληρά γι΄αυτό. Όταν ξεκινούσε την καριέρα της 2007, όταν συμμετείχε για 2 χρόνια στο συγκρότημα Mystique ποτέ δεν φανταζόταν το κορότσι από την Αλβανία την εκτόξευση που θα είχε η καριέρα της.

Αρχικά την πρώτη φορά που έγινε μεγάλη συζήτηση για το όνομά της ήταν για τη χώρα προέλευσής της μιας και είχε πει ψέματα μιας και δήλωνε Ελληνίδα με καταγωγή από το Μεξικό. Στη συνέχεια ήρθε η εκρηκτική εμφάνιση στα Mad Video Music Awards οταν ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το Chica Bomb.

Η πορεία που ακολούθησε ήταν πολύ δύσκολη αφού κάθε φορά έπρεπε να αποδείξει ότι και έχει φωνή και μπορεί να τραγουδήσει επιτυχίες. Με πολλή επιμονή και υπομονή με πολλή δουλειά και σωστούς συνεργάτες ξεκίνησε η πορεία της στην κορυφή. Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες κι επανειλημμένες απορρίψεις για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, έρχεται η πρόταση από την Κύπρο με το fuego κάνοντας την Ευρώπη να παραληρεί μπροστά της.

Σωστό timing, αρκετή δουλειά και σωστούς συνεργάτες η Ελένη αυτή τη στιγμή κάνει διεθνή καριέρα ενώ έχει σε αναδειχθεί εκτός από σταρ διεθνούς εμβέλειας και σε style icon, μιας και οι εμφανίσεις της τόσο στις συναυλίες όσο και στα βίντεο κλιπ αποτελούν θέμα συζήτησης.

Τι φόρεσε η Ελένη, πώς το φόρεσε και γιατί. Παράδειγμα το τελευταίο της βίντεο κλιπ "Temperatura" που έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

Περισσότερα για το φαινόμενο Ελένη στο must Ιουλίου.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X