ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλενα Παπαρίζου: «Είχα κι εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη για τον ραδιοφωνικό σταθμό ''Pride 98,6'' έδωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια με τις επιτυχίες μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της, αλλά και στη σεξουαλικότητά της.

Όπως αρχικά ανέφερε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη: «Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα».

Τέλος, μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, αποκαλύπτοντας κάτι και για την ίδια.. Όπως είπε: «Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση