ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Οι πρώτες πληροφορίες!

Beautiful People team

Στο νοσοκομείο εισήχθη τα ξημερώματα η Έλενα Παπαρίζου, όπως έγινε γνωστό σήμερα, 13:00 το μεσημέρι, μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό συνέβη μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια μιας πρόβας του talent show The Voice of Greece, όπου είναι κριτής.

Η εταιρία της MINOS EMI και η Galaxias Live Productions, απέστειλαν πριν από λίγη ώρα μια κοινή ανακοίνωση και μας ενημέρωσαν πως η Έλενα Παπαρίζου, δεν θα καταφέρει να βρεθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Έλενα Παπαρίζου εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου, καθώς μετά την χθεσινή πρόβα του The Voice of Greece αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της.

Η Έλενα Παπαρίζου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τις προγραμματισμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες.

Η αγαπημένη μας Έλενα ζητά συγγνώμη και την κατανόηση μας.

Της ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και σύντομα την επιστροφή της στην καθημερινότητά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Σoκ μόλις το είπε ο Φιντιρίκος για Τούνη

«Είναι ντροπή!»

Ο Φιντιρίκος «σπάει» την σιωπή του και κάνει την αποκάλυψη μετά την ανάρτηση Ιωάννας Τούνη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Τι απαντά η ηθοποιός

«Πόσα κιλά ηλίθι@»

Την «έπεσαν» στην Παπαθωμά για το σχόλιο για Λορέντζο Καριέρε – Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Όταν ο σύντροφός της είχε βγει στην τηλεόραση – Πού έχουμε δει ξανά τον Στέφανο Νεδέλκο

Ντοκουμέντο!

Χρηστίδου: Σε ποια τηλεοπτική εκπομπή είχαμε δει ξανά τον σύντροφο της Στέφανο– Βίντεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ