ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έκανα αυξητική στήθους για να αρέσω σε μένα»

«Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει»

Για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube, όπου και παραδέχτηκε ότι και η ίδια προχώρησε σε παρέμβαση στο στήθος της, καθαρά για να αρέσει στον εαυτό της.

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης», παραδέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», συμπληρώνει η δημοσιογράφος.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε για τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις: «Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

«Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα.

Τα κλάματα και η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες και ήμουν σε μια κατάσταση που δεν με βοηθούσε και έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση