ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχα πάρει πολλά κιλά, γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά..»

Η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (31/01) στην εκπομπή ''The 2night Show'' βρέθηκε ο Mente Fuerte..

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού κατάφερε να χάσει πολλά κιλά. Αρχικά ανέφερε: «Ήθελα γιατί έφτασα σε ένα σημείο, που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί από ό,τι βλέπεις είμαστε καυ…ς, είτε με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Είναι θέμα πως αισθάνεσαι..».

 

Στη συνέχεια ο Mente Fuerte ανέφερε το λόγο που είχε πάρει αυτά τα κιλά. «Είχα πάρει πολλά κιλά, γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο».

 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

Βίντεο: zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που «καίει» Βανδή & Μπισμπίκη

«Τα κορόιδα!»

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που «καίει» Βανδή & Μπισμπίκη
Ηλέκτρα Στασινοπούλου
 |  ΕΛΛΑΔΑ