ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για μένα το GNTM έχει τελειώσει!»

Ποιος από τους κριτές του ριάλιτι μόδας έκανε τη σχετική δήλωση;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο ''Night Out'' βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/04) ο Γιώργος Καράβας.

Το γνωστό μοντέλο, ο οποίος υπήρξε coach, αλλά και κριτής του GNTM μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να είναι μέλος στην κριτική επιτροπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά ανε΄φερε: «Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο 3μηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%. Το GNTM είναι ένα πρόγραμμα που έχω σαφέστατα αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει».

Τέλος, ο Γιώργος Καράβας είπε για το ριάλιτι μόδας: «Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό που θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, γιατί όχι και στην παρουσίαση».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση