ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είδα και χειροδικία επάνω στον Μάριο Πρίαμο»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκαλύπτει

"Η Ελευθερία αντέδρασε πάρα πολύ. Για αυτό όταν κάποιος είπε ότι είστε στο δάσος και φιλιέστε, εγώ δεν το πίστεψα αυτό" ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος καλεσμένος στο «Γειά σου» μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor All Star κι όσα είδε ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι που έχει γίνει. Έχει γίνει ένας πολύ δυνατός καυγάς. Έχω δει και χειροδικία επάνω στον Μάριο από γυναίκα. Δεν μπορώ να αναφερθώ τόσο πολύ. Είναι πάρα πολύ έντονες οι στιγμές. Η Ελευθερία αντέδρασε πάρα πολύ. Για αυτό όταν κάποιος είπε ότι είστε στο δάσος και φιλιέστε, εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Άλλο να συναντιούνται κι άλλο να φιλιούνται».

Πηγή: zappit.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Χιλιάδες αρνητικά σχόλια ήδη - Τι έκαναν Οικονομάκου και Τσερέλα

Όλοι τους κράζουν

Τι έκαναν Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στον γάμο τους με την ελληνική σημαία
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Το αποκάλυψε μετά τον σάλο με το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετά τον σάλο

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε την αποκάλυψη για το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου– Γιατί ήταν δύο τα φορέματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σοκ τι έκανε

Γάμος Οικονομάκου

H απίστευτη κίνηση του γιου της Μάξιμου στον Τσερέλα μετά την τελετή-Δάκρυσε όλη η Πάρος
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ