ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγκυος η Δανάη Παππά;

Η αποκάλυψη της ηθοποιού.

Δέσποινα Άσπρου

Η Δανάη Παππά παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο τάμα που είχε κάνει και εκπλήρωσε πρόσφατα, ενώ η ίδια μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της,  Λάμπρου Λάζαρη, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2019.

«Φέτος, επειδή περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια με τη γιαγιά μου, μπήκε – βγήκε στο νοσοκομείο αρκετές φορές, ήταν πολύ επικίνδυνα, έκανα τάμα και πήγαμε, με τη μητέρα και τον φίλο μου…. Όταν ένιωσα ότι θα τη χάσω τη γιαγιά μου, σκέφτηκα τον Αη – Γιάννη τον Ρώσο και έκανα τάμα… Δε ξέρω τι έγινε, και σώθηκε η γιαγιά μου» είπε αρχικά η Δανάη Παππά. 

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να γίνει θρησκευτικός γάμος, με νυφικό, παρανυφάκια, όλο το πακέτο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ αλλά εντάξει, είναι στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο, όχι τώρα, σε λίγο καιρό» είπε και με αυτόν τον τρόπο, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ήδη έγκυο στο πρώτο της παιδί.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση