
Beautiful People team
Η Έφη Θώδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως παρά την επιτυχία δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι, ενώ δεν δίστασε να «κράξει» τραγουδίστριες όπως η Γωγώ Τσαμπά και η Χαρά Βέρρα.
Πώς έχετε καταφέρει να κερδίσετε την καρδιά του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια;
Γιατί εγώ δεν λέω ψέματα στον κόσμο, δεν είμαι δήθεν. Δεν καβάλησα ποτέ μου το καλάμι. Πάντα έκανα τον σταυρό μου και έλεγα «Θεέ μου να με έχεις πάντα ταπεινή».
Πώς βλέπετε τη Ρία Ελληνίδου που βαδίζει στα δικά σας βήματα;
Καλή φωνούλα έχει η Ρία Ελληνίδου, αλλά θα δείξει η ιστορία. Όλες αυτές οι κοπέλες δεν έχουν διάρκεια, γιατί δεν έχουν βάσεις. Τώρα με ένα τραγούδι πού θα πας;
Πιστεύετε ότι η Γωγώ Τσαμπά και η Χαρά Βέρρα είναι άξιες διάδοχοί σας;
Τα δικά μου τραγούδια λένε αυτές. Η μαϊμού όσο ψηλά και αν φτάσει, ο κ…ς της θα φαίνεται. Όταν τραγουδάνε αυτές οι γυναίκες δεν καταλαβαίνεις τι λένε… Όσο θα βγει άλλη Βουγιουκλάκη και άλλος Καζαντζίδης, άλλο τόσο θα βγει και άλλη Θώδη.