ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλε τέρμα στη ζωή του μοντέλο του GNTM σε ηλικία 23 ετών

Όσα έγιναν γνωστά

Σε ηλικία 23 ετών έθεσε τέρμα στη ζωή του το μοντέλο αλλά και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM Ερμής Καραγιάννης. Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα social media, ενώ μεταδόθηκε και στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hermes Karayannis (@hermes_ky)

Ποιος ήταν ο Ερμής Καραγιάννης
Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως έκρυβε έναν βαθύ πόνο που τον οδήγησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Το νεαρό μοντέλο σε ηλικία 19 ετών πήγε στις auditions του GNTM. Αν και ιδιαίτερα γοητευτικός και όμορφος, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps.

Όπως είχε δηλώσει τότε, ο Ερμής ασχολείται με το commercial modelling και ευελπιστούσε να περάσει στο fashion modelling! Ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά του έδωσαν το «ναι», ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν συμφώνησαν και δεν τον πέρασαν στα bootcamps.

Πηγή: Tlife

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση