ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμά του μέσα από το νοσοκομείο

Η πορεία της υγείας του

Θετικές φαίνονται οι εξελίξεις για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Το γεγονός έγινε γνωστό μετά από επίσκεψη που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον καλλιτέχνη καθώς μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υποστήριξε πως η υγεία του βελτιώνεται.

Ο ίδιος, ωστόσο, σημείωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ομιλία του, εκφράζοντας, ωστόσο, την αισιοδοξία που είχε μεταφέρει μέσα από δηλώσεις της και η σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη, για την επαναφορά της.

«Πήγα με χαμόγελο και με χαμόγελο με υποδέχτηκε και ο ίδιος. Ο Δημήτρης είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, που ονομάζεται Άννα Σταθάκη. Είναι εκεί από την πρώτη στιγμή. Κάναμε πολύ πλάκα, γιατί ο Δημήτρης αυτό είναι. Ο Δημήτρης πήγε στο ασθενοφόρο περπατώντας. Το κατάλαβε η Άννα και κάλεσε πολύ γρήγορα το ΕΚΑΒ», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, να διαβεβαιώνει ότι «όλα θα πάνε καλά».

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το νοσοκομείο, όπου ο ίδιος έχει ζωγραφίσει το κλειδί του Σολ σε ένα μικρό πεντάγραμμο, ενώ έγραψε, επίσης, το όνομα του ιδίου και της συντρόφου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση