ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτρης Κόκοτας: Η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του & το σχόλιο της αδερφής του

''Πρέπει να σέβεστε''

Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα φούντωσαν, ενώ σχετικό ρεπορτάζ για την υγεία του καλλιτέχνη χθες Τρίτη 9 Απριλίου, σημείωνε πως είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, επικαλούμενο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

H αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος για 14η ημέρα έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις πρόβες του J2US, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή "Happy Day" και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για την υγεία του. 

"Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά! Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο.

Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Με κανέναν άλλον. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα" δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκκοτα στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση