ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: Αυτό το γεγονός εξόργισε την Όλγα Κιουρτσάκη στα εννιάμερα της μάνας της Άντζελας

Όσα ήρθαν στην επιφάνεια

Όπως έγινε γνωστό χθες, 29 Φεβρουαρίου, η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη πήγαν μαζί στα εννιάμερα της μητέρας της τραγουδίστριας. Σε πλάνα όμως που διέρρευσαν, είδαμε τις δύο τους να τσακώνονται, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη αυτή τη φορά.

Μια μέρα μετά το συμβάν και πιο συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου, δημοσιογράφος της εκπομπής του Happy Day, αποκάλυψε ότι η Όλγα Κιουρτσάκη έφυγε έξαλλη από το κοιμητήριο και ο λόγος ήταν γιατί δέχθηκε “λεκτική επίθεση” από στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, γεγονός που την εξόργισε.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της τραγουδίστριας της υπονόησε ότι οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο λόγω του καβγά της Όλγας με την Άντζελα αλλά και την απουσία του Φώτη Λώση τόσο από την κηδεία όσο και από το μνημόσυνο.

 «Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», είπε η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ της.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση