ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Το ραπ τραγούδι που ηχογράφησε για τη Μαλένα

Σοκάρουν οι στίχοι!

Mία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε το Πρω1νό σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Αυτή τη φορά, το θέμα αφορά στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία ηχογράφησε ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Μαλένα, την ανιψιά της που πέθανε πρώτη.

Μπορεί μέχρι πρότινος να γνωρίζαμε για την ενασχόληση του Μάνου Δασκαλάκη με το τραγούδι και τη βαθιά επιθυμία του να γίνει τραγουδιστής, ωστόσο το Πρω1νό έφερε στο φως της δημοσιότητας και το τραγούδι της Δήμητρας Πισπιρίγκου. Πρόκειται για ένα ραπ κομμάτι, που οι στίχοι του σοκάρουν… «Έχω ανατριχιάσει. Αυτή η οικογένεια κάνει τα πάντα πάνω στον θάνατο των τριών παιδιών της. Είναι απίστευτη η επίκληση στον Θεό. Ο Θεός φταίει για όλα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Από την πλευρά της, η Φαίη είπε στον αέρα του Πρω1νού: «Έχω σοκαριστεί… Να έχουν κάποια παιδικά όνειρα και να προσπαθούν να τα ικανοποιήσουν πάνω στον θάνατο των παιδιών. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Πήγε και έκανε τραγούδι ραπ και βάζει μέσα το όνομα του παιδιού; Αυτό είναι ύβρις».

Πηγή: faysbook.gr
Βίντεο: Greek Tv

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση