ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντησή της για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί

Όσα είπε με οργή στην Κατερίνα Καινούργιου

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί. Όπως είπε το μοντέλο, δεν πρόκειται για την ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι κακεντρεχείς προσπαθούν να της κάνουν κακό.

«Λοιπόν στο εξωτερικό για δουλειά κι αντί να ασχολούμαι με τη δουλειά μου, κάθομαι κι ασχολούμαι με πετάματα αυτής της κοινωνίας που ζούνε ανάμεσά μας γιατί αυτοί άνθρωποι δεν είναι και φαίνεται ότι δεν τους έχουν μεγαλώσει άνθρωποι», είπε αρχικά το μοντέλο με φανερό εκνευρισμό.

«Πριν δυο ημέρες με παίρνει ένας φίλος μου και μου λέει θέλω να σου πω κάτι αλλά δεν θέλω να στενοχωρηθείς. Το έχουμε δει το βίντεο, δεν είσαι εσύ. Κυκλοφορεί ένα βίντεο σε ομαδικές και μας το έστειλαν και λένε ότι είσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Του λέω τι μου λες τώρα ρε άνθρωπε, είσαι με τα καλά σου; Δεν είναι πλάκα; Γιατί είμαι εκτός και μην μου σπαταλάς τον χρόνο για χαβαλέ. Μου στέλνουν το βίντεο και τους λέω που μοιάζω; Ποιος είπε ότι μοιάζω; Δεν υπάρχει ομοιότητα, με ξέρετε από 18 χρονών που εκτίθεμαι στα media. Η κοπέλα φαίνεται ότι δεν είμαι εγώ. Απλά κάποιοι κακεντρεχείς για τους δικούς τους λόγους προσπαθούν να κάνουν κακό», πρόσθεσε στη συνέχεια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για την ίδια άλλα για κάποια που της μοιάζει.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X