ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν και πάρα πολύ φοβισμένη σε όλο αυτό»

«Εύχομαι ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

Beautiful People team

Για την καριέρα της, την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη,τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, και τη σχέση τους αναφέρθηκε η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη, όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια, είπε:«'Οταν ξεκίνησα δεν φαντάστηκα ούτε κατά διάνοια ότι θα συνέβαινε όλο αυτό στη ζωή μου. Εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτέ τίποτα από όλα αυτά. Εγώ ήμουν ένα παιδί που σπούδασα στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησα να τραγουδάω αφού είχα κάνει κάποιες άλλες δουλειές πιο πριν, γιατί οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με σπουδάσουν, οπότε έπρεπε να τα καταφέρω μόνη μου οικονομικά και ξεκίνησα να τραγουδάω για να βοηθήσω τα οικονομικά μου κάνοντας κάτι που αγαπούσα πάρα πολύ και το ήθελα πάρα πολύ από παιδί. Τότε, στα τοπικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, που δεν ήταν και πάρα πολλά, που ήταν και ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου, τραγουδούσαμε γιατί το ευχαριστιόμασταν πάρα πολύ αυτό που κάναμε. Κάπως έτσι βρέθηκα τον 2-3ο χρόνο δίπλα στον Βασίλη Καρρά και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται όλο».

Για τον Βασίλη Καρρά σημείωσε: «Ο Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε τα δύο μου πρώτα τραγούδια, το "Γέλα μου" και το "Αδιέξοδο", που όταν μου είπαν ότι θα το πω με τον Γιάννη Πάριο, δεν καταλάβαινα τι ζω. Ο Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος όπως ακριβώς τον έβλεπες πάνω στη σκηνή, δεν είχε τίποτα επιτηδευμένο πάνω του και δεν θα σταματήσω ποτέ να τον ευχαριστώ για όλο αυτό που μου έδωσε».
Μιλώντας για τη κόρη της και τις σπουδές της στην υποκριτική, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε: «Η Μελίνα ήταν ένα παιδί που πήγαινε για Νομική. Ξαφνικά μου λέει: "Εγώ το αποφάσισα, υποκριτική θα σπουδάσω". Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν νομίζω ότι την ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σε αυτό το πλαίσιο, εδώ, την ενδιαφέρει η υποκριτική και το μιούζικαλ, αλλά κατά βάση η υποκριτική νομίζω. Έχει και μια θεία φωνή, πιστεύω ότι αν συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό κάπου εκεί θα πάει. Από την άλλη όμως, ποτέ δε ξέρεις. Στα 18-19 ακόμα δεν ξέρεις».
Στην συνέχεια, μιλώντας για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, ανέφερε: «Εύχομαι ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Δεν το περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε στη ζωή μου. Ήρθε εντελώς αναπάντεχα και ήμουν και πάρα πολύ φοβισμένη σε όλο αυτό. Πραγματικά με τον Βασίλη ένιωσα ότι έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου να νιώσω όσα πράγματα δεν ένιωθα για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε είπα "ναι, θα το κάνω", χωρίς να ξέρω επί της ουσίας αν αυτό που έκανα μπορεί να έχει διάρκεια».

Για τα αρνητικά σχόλια αναφορικά με τη σχέση τους, η Δέσποινα Βανδή υποστήριξε: «Δεν άκουσα τίποτα, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Αυτό που έχω πάρει απόφαση τα τελευταία χρόνια είναι ό, τι κάνω να ευχαριστεί εμένα. Στη ζωή μου φρόντιζα όλα τα άλλα, εκτός από εμένα. Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυτοτιμωρούνται. Εγώ δεν ήμουν καλά, το σίγουρο ήταν ότι από τη στιγμή που ήρθε ο έρωτας, υπήρχε ένας πολύ σοβαρός λόγος που ήρθε, και ναι τον κράτησα».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο γάμου η τραγουδίστρια υποστήριξε: «Το απόλυτο δεν είναι ο γάμος. Το απόλυτο είναι να είσαι στην αγκαλιά ενός ανθρώπου το βράδυ όταν κοιμάσαι, να ξέρεις ότι υπάρχει αλήθεια και ότι υπάρχει συναίσθημα έντονο και ουσιαστικά. Δεν είμα σε αυτή τη φάση, χωρίς να το αποκλείω, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση