ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συνεργάστηκε τελικά με την Άννα Βίσση

«Δεν προχωρήσαμε μαζί...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου στα πλαίσια της εκπομπής ''Super Κατερίνα''.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην Άννα Βίσση, αναφέροντας και τον λόγο που δεν έχουν συνεργαστεί μουσικά μέχρι στιγμής.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Δεν προχωρήσαμε μαζί. Ψάχναμε χώρους να συνεργαστούμε, σχεδόν τα είχαμε στήσει όλα. Την έχω λατρέψει και αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αν κάτσουμε μαζί δεν μπαίνει μέσα η γλώσσα από όσα λέμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτή η μουσική συνάντηση. Εκείνη είπε σε μια τελευταία συζήτηση πως δε θα ήθελε να φύγει από το Hotel Ερμού. Δεν ήταν το σωστό χρονικό πλαίσιο. Αλλά όταν θα συμβεί, γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα συμβεί θα είναι υπέροχο γιατί έχουμε εξαιρετική χημεία μαζί πάνω στην σκηνή».

Υπενθυμίζεται ότι η μοναδική φορά μέχρι στιγμής που είδαμε τις δυο τραγουδίστριες μαζί on stage ήταν τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Άννα Βίσση πήγε καλεσμένη στο ''Just the 2 of us'' στο οποίο ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν η Δέσποινα Βανδή.

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση