ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δ. Βανδή: Αποκάλυψε μία απίστευτη λεπτομέρεια για τη συμμετοχή της στη σειρά «Δύο Ξένοι»

«Επειδή μου ήταν και οικείο, μπήκα εύκολα μέσα σ΄αυτό»

Θεωρείται η καλύτερη guest εμφάνιση σε ελληνική σειρά και όχι άδικα. Η συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή ως «Χαρούλα» στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και για τον ρόλο της. Συγκεκριμένα, η σταρ είχε υποδυθεί μία τραγουδίστρια της επαρχίας που την ερωτεύτηκε ο γκέι χαρακτήρας της σειράς, Τόλης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Antivirus, η τραγουδίστρια αποκάλυψε δύο δεκαετίες μετά γιατί μπήκε εύκολα στον συγκεκριμένο ρόλο. «Ήμουν φαν των “Δύο Ξένων”, οπότε όταν ήρθε ο Αλέξανδρος και μου το πρότεινε, επειδή μου ήταν και οικείο, μπήκα εύκολα μέσα σ΄αυτό. Εννοώ στο να το δεχθώ. Γιατί τα γυρίσματα δεν ήταν και τόσο εύκολα. Ντρεπόμουν πάρα πολύ με όλους αυτούς τους ηθοποιούς γύρω. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και πραγματικά θα ήθελα να το ξανακάνω», είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια εξήγησε γιατί θεώρησε τον ρόλο της οικείο.

«Ότι με είχε ερωτευτεί ένα άτομο, που μέχρι τότε γνώριζα πως ήταν γκέι. Μιλάω για πολλά χρόνια πίσω. Δεν είχα μπει καν στη δισκογραφία», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση