ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση!»

Ο Μπο απαντά σε Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τον Μπο συνάντησαν οι δημοσιογραφικές κάμερες στο αεροδρόμιο και φυσικά η μία ερώτηση διαδεχόταν την άλλη, όσον αφορά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο της πρώην του, Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίασμο, αλλά και τα όσα επακολούθησαν..

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίχτης του Survivor ανέφερε: «Ο κόσμος έχει ήδη μία άποψη, είμαι καλά πάντως. Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, με ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ό,τι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα η κοπέλα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω.. Το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα το συμβάν αυτό. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση!».

Διαβάστε επίσης:

Καρολίνα Καλύβα: Έστειλε μήνυμα στον Μπο!

Τέλος, όσον αφορά τον Μάριο Πρίαμο, με τον οποίο ήταν και φίλοι, ο Μπο είπε: «Δε νομίζω ότι θα μιλήσω στον Μάριο, τι να πω; [..] Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις… Και από τις δύο πλευρές ήταν άσχημο, γιατί ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά ο άλλος φιλικά και είναι κρίμα. Πιο πολύ σε πειράζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης και όχι της προσωπικής».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση