ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν ξέρω γιατί με μισούσε ο Ηλίας Ψινάκης.. Με σιχαινόταν...»

Η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την πορεία του στη μουσική, την εμπειρία του από τη Eurovision, ενώ αποκάλυψε και δικές του άγνωστες ιστορίες.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη γέννηση της pop μουσικής στην Ελλάδα και τον Σάκη Ρουβά, ο Θάνος Καλλίρης εκμυστηρεύτηκε μία προσωπική του ανάμνηση. «Εγώ τότε είχα δεσμό με τη Ναταλία Γερμανού. Ήμουν ήδη established στα μουσικά δρώμενα και μου μετέφερε έναν τεράστιο ανταγωνισμό και ζήλια από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Θυμάμαι μάλιστα ότι εγώ έβγαζα τότε έναν καινούργιο δίσκο και είχε πει στη Ναταλία: ''αν ο Καλλίρης κάνει χρυσό δίσκο, εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους''. Κάτι τέτοιο της είχε πει» αποκαλύπτει ο Θάνος Καλλίρης.

«Δεν ξέρω γιατί με μισούσε, δεν ξέρω γιατί με σιχαινόταν. Μου είχε μεταδώσει μία πολύ μεγάλη απέχθεια, επειδή ήμουν ένα pop είδωλο πιο μουσικά ολοκληρωμένο, έπαιζα κιθάρα, έγραφα μουσικές, έκανα ενορχηστρώσεις και τα λοιπά» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Είχε βγάλει μία κόντρα τότε που δεν την καταλάβαινα και μάλιστα το έχασε το στοίχημα, γιατί έγινε τελικά χρυσός ο δίσκος» κατέληξε ο Θάνος Καλλίρης για τον Ηλία Ψινάκη.

Πηγή: zappit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση