ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν μου έγινε πρόταση για κριτής στο GNTM, αλλά για την ιδιότητα της ηθοποιού»

Ποια γνωστή Ελληνίδα έκανε την αποκάλυψη για την ''ιδιαίτερη'' πρόταση που είχε για το GNTM;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε μαζί με τον σύζυγό της η Μάρα Δαρμουσλή.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την πρόταση που είχε δεχτεί για το GNTM. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η πρόταση ήταν όχι για να βρεθεί σε θέση κριτή, αλλά με την ιδιότητα της ηθοποιού. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρχικά: «Δεν μου έγινε πρόταση για κριτής, αλλά για την ιδιότητα της ηθοποιού, να μπω στο σπίτι και να κάνω στα κορίτσια μάθημα αυτοσχεδιασμού. Μου άρεσε η πρόταση γιατί θέλω να μεταδίδω τις γνώσεις μου, ειδικά σε νέους ανθρώπους. Απλώς συνέπεσε με τη θεατρική καλοκαιρινή μου περιοδεία και δεν μπόρεσα να το κάνω».

Στη συνέχεια στην ερώτηση «Σε ενόχλησε που δεν σου έκαναν πρόταση για την κριτική επιτροπή, αλλά απλώς για ένα guest σε κάποιο επεισόδιο;», η Μάρα Δαρμουσλή απάντησε: «Καθόλου. Υπάρχουν άτομα που εργάζονται στα κανάλια και στις παραγωγές και κάνουν τις επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Έχω πει τη γνώμη μου αρκετές φορές για αυτά τα ριάλιτι, όπου αν πας δεν σημαίνει ότι θα κάνεις καριέρα ή συμβόλαια, που είναι το ζητούμενο για ένα πραγματικό μοντέλο. Νομίζω πως τα καλλιστεία είναι πιο έντιμα σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ από καλλιστεία βγήκα, από το Elite Model Look, όπου πήγα με σκοπό να κλείσω συμβόλαιο με καλά πρακτορεία – και αυτό έκανα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση