ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Κουτσελίνη

«Από ποιο κανάλι είσαι εσύ;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου (Βίντεο)

Beautiful People team

Happy Day: Σε ένα άκρως επεισοδιακό on camera τετ-α-τετ εξελίχθηκε η συνάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη με τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας (25/5).

Η παρουσιάστρια του Star, η οποία βρέθηκε καλεσμένη σε κοσμικό event, δέχθηκε ερωτήσεις για τον απολογισμό της φετινής σεζόν, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ωστόσο, όταν η συζήτηση στράφηκε στις φετινές χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» στους πίνακες της Nielsen, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό της και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση.

«Από ποιο κανάλι είσαι; Από τον Γιώργο Λιάγκα. Άρα και ο Γιώργος ξέρει πάρα πολύ καλά ότι κανένας μας δεν κρίνεται από μια κακή τηλεοπτική χρονιά, όπως τη βιώνει και εκείνος. Είχαμε μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά και οι δύο λοιπόν. Από εκεί και πέρα κανείς δεν κρίνεται, διότι διανύσαμε με πρωτιά, τουλάχιστον εγώ, δέκα τηλεοπτικά χρόνια. Η ενδέκατη ήταν μια χρονιά που σε περιεχόμενο για μένα ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες δέκα, αλλά στα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τόσο καλή. Αυτό λοιπόν δεν σημαίνει κάτι για κανέναν μας, ούτε για τον Γιώργο, ούτε και για μένα, ούτε και για όσους δεν τα πήγαν καλά αυτή την τηλεοπτική χρονιά», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι έχω κάτι τέτοιο σε στόχο εγώ (να μπει το κομμάτι του lifestyle στην εκπομπή). Δεν έχω συζητήσει με το κανάλι. Όταν θα κάνω μεγαλύτερες και περισσότερες συζητήσεις, όταν θα συζητήσω δηλαδή, ενδεχομένως και να γνωρίζω. Θεωρώ ότι τα πιο σίγουρα μονοπάτια είναι τα δικά σας μονοπάτια, που τα γνωρίζετε καλύτερα και ξέρετε τι ακριβώς θα κάνετε. Εγώ ακόμη δεν γνωρίζω».

Δείτε το βίντεο εδώ

 Πώς απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στην Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με έντονο τρόπο είπε στον “αέρα” της εκπομπής: «Λοιπόν, ακούστε τώρα εδώ γιατί έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί στον σύλλογο των εμμονικών, τώρα προστέθηκε και η Ζήνα Κουτσελίνη. Εμένα με στεναχώρησαν οι τοποθετήσεις της γιατί βγάζει ένα κόμπλεξ. Δεν έχουμε κάνει κακή χρονιά, έχουμε κάνει μία μέτρια χρονιά. Στο σύνολο του κοινού είναι μία καλή χρονιά, δεν είναι κακή χρονιά. Για εσένα δεν μας ενδιαφέρει. Λες ότι είναι λάθος να κρίνουμε τους παρουσιαστές από τα νούμερα, συμφωνώ, εσύ φέτος δεν τα πήγες καλά, αυτό δεν αναιρεί την πορεία. Εγώ ξέρεις γιατί είπα ότι ο Κουσουλός σε πέρασε στα νούμερα αλλά είσαι μεγαλύτερο brand; Γιατί δεν είμαι κομπλεξικός! Πήγε η δημοσιογράφος η δική μας και έκανε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις. Μπράβο στη Ζάρκα που έκανε καλές ερωτήσεις. Το πώς απάντησες εσύ και αν απάντησες με κόμπλεξ είναι δικό σου θέμα. Λες ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία και μετά λες για τα νούμερα του Λιάγκα. Άρα γιατί να μην κρινόμαστε για τα νούμερα; Λες ότι ο Λιάγκας δεν πήγε καλά για να νιώσεις καλύτερα, αν σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα, να κοιμάσαι αγαπημένη μου. Εγώ σε θεωρώ πλέον ένα brand που δεν σε αγγίζουν τα νούμερα. Κρίμα που συμβαίνει αυτό, δεν το περίμενα από εσένα. Αν σε ενόχλησε που κάναμε πλάκα με το “Ψαράκι”, εσύ μας το επέτρεψες γιατί εσύ έβγαλες το “Ψαράκι”. Και εμένα με κοροϊδεύουν για τους καρχαρίες, αν κάθομαι να ασχολούμαι, άστο, έχω μία λόξα και ασχολούμαι με τους καρχαρίες. Τι να κάνουμε τώρα; Έκανες εσύ πλάκα κάναμε και εμείς πλάκα. Αν γι’ αυτό έβγαλες κόμπλεξ τι να πω. Η Αναστασία (σ.σ. η δημοσιογράφος του Πρωινού) ήταν παράπλευρη απώλεια για να χτυπήσει εμένα. Ακούγεται δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, μόνη της είπε ότι μπορεί η Ζήνα να κάνει πιο πρωινή ζώνη και ότι μπορεί να κάνει infotainment. Αχ Θεέ μου, σε λίγο καιρό όσοι δουλεύεται στη τηλεόραση θα βγάζετε 1000 ευρώ το μήνα, και θα φταίτε εσείς. Εγώ, ξέρετε που θα ψαρεύω, ελπίζω να μην ψαρεύω καρχαρίες μόνο» είπε με ειρωνικό τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας και βγήκε σε διαφημίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Ντροπή!

Ιεροσυλία!

Άνοιξαν τον τάφο της Βουγιουκλάκη 30 χρόνια μετά τον θάνατο της-Σοκαριστική εικόνα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ