ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Dancing With The Stars: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του χορευτικού διαγωνισμού

Τί έχει συμβεί και μπήκε ''φρένο'' στα γυρίσματα

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing with the Stars» φαίνεται πως τελικά θα καθυστερήσει, καθώς δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην παραγωγή, καθιστώντας έτσι αδύνατη την έναρξη του show.

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», το χορευτικό show θα γνωρίσει μία μικρή αναβολή μέχρι το πρώτο ή το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Δεν έχει καθοριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία, καθώς ενδέχεται τα κρούσματα να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκαν τα δύο πρώτα ονόματα που έχουν υπογράψει για την κριτική επιτροπή, τα οποία δεν είναι άλλα από την ηθοποιό και χορογράφο Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον χορευτή Στέφανο Δημούλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Ως γνωστόν, την παρουσίαση του DWTS φέτος, έχει αναλάβει η πρώην κριτής του GNTM, Βίκυ Καγιά.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Απίθανο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής - Πώς αντέδρασε ο άνδρας της

«Καλέ ο άνδρας μου!»

Η Καινούργιου έκανε ζωντανή σύνδεση με Μύκονο και πέρασε από πίσω ο Κουτσουμπής–«Δεν πιστεύω να είναι με άλλη»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η αντίδραση Λιάγκα - Ο λόγος που αποχώρησε

Άφωνος ο Λιάγκας

Ο Περρής πήγε καλεσμένος στον Πρωινό και αποκάλυψε γιατί αποχώρησε – «Έγραφαν …»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ