ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί με τα όσα λέει για τον «γονέα» της

Οι ευχές από καρδιάς για τα γενέθλιά του

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Γενέθλια είχε χθες ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν ήταν και η Δανάη Μπάρκα.Η νεαρή παρουσιάστρια με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε στον 63 ηθοποιό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι πολύ καλός φίλος της μητέρας της Βίκυς Στραυροπούλου και η Δανάη μεγάλωσε μαζί του έχοντας τον σαν πατέρα.

Συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα του έγραψε:
«Γενέθλια. Ο Χρήστος μου. Πιο πολύ χαίρομαι εγώ για τα γενέθλια του παρά εκείνος κάθε χρόνο. Ευγνωμονώ την τύχη μου (Ε και την μαμά μου λίγο) που έφεραν στον δρόμο μου έναν άνθρωπο να μεγαλώσουμε μαζι. Να μάθουμε μαζι. Να εξελιχθούμε μαζι. Να αγαπήσουμε μαζι. Να πάθουμε μαζι.Να γινόμαστε καλύτεροι μαζι. Ο Χρήστος μου είναι το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να με βρει. Είναι ο «γονέας» που κάθε παιδί εύχομαι να έχει,για να του μάθει να αγαπάει,να σέβεται,να είναι δίκαιο,και να παλεύει για το καλό όλων. Πάντα τις σκανταλιές τρέχω να τις εκμυστηρευτώ εκεί,και νιώθω ότι δεν θα «κριθώ»,νιώθω ελεύθερη να μοιραστώ τα πάντα γιατί ο Χρήστος μου είναι η αγκαλιά που διακριτικά θα στέκει πάντα ανοιχτή να ακουμπήσω ότι με προβληματίζει χωρίς δισταγμό και γνωρίζοντας πάντα ότι θα με βοηθήσει χωρίς να παρέμβει.Αυτό θα πει ευτυχία. Αυτό εύχομαι κάθε ανθρωπος να ζει στην δίκη του οικογένεια...πλήρη αποδοχή,απέραντη αγάπη και κατανόηση. Χρήστο μου,να σε χαίρομαι. Να σε προσέχεις γιατί σε έχω ανάγκη,κι εγώ θα σε προσέχω γιατί σ αγαπάω!Σ ευχαριστώ που υπάρχεις. Σε ευχαριστώ γιατι είσαι η οικογένεια που όσες ζωές κι αν ζούσα,πάλι εσένα θα επέλεγα ♥️Συμβουλή προς τα παιδιά:να προσέχουμε τους γονείς μας και τους ανθρώπους που αγαπαμε σαν τα μάτια μας,να το λεμε,να το δείχνουμε να το φωνάζουμε. Συμβουλή προς τους γονείς: να αγαπάτε,να στηρίζετε,να δείχνετε κατανόηση,να ανοίγετε ορίζοντες για έναν καλύτερο κόσμο✨» 

 Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της Δανάης:

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση