ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δανάη Μπάρκα: Φωτογραφίζεται topless και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η ανάρτησή της στο instagram

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά δραστήρια στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα και δημοσίευσε μια topless φωτογραφία της, σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα:

«Μπορώ να φοράω ότι θέλω. Μπορώ να μην φοράω ό,τι θέλω. Μπορώ να βρίσκομαι όπου θέλω. Μπορώ να είμαι με όποιον θέλω. Έχω δικαίωμα να είμαι ίση με τους γύρω μου. Έχω δικαίωμα να βγαίνω, να χορεύω, να κυκλοφορώ μόνη μου. Έχω δικαίωμα να γνωρίζω κόσμο, να γελάω, να φλερτάρω. Έχω δικαίωμα να είμαι όπως νιώθω καλά ή όπως μπορώ να είμαι. Έχω ανάγκη να αγαπήσω, να αγαπηθώ, να εμπιστευτώ, να αφεθώ, να ονειρευτώ. Έχω δικαίωμα να εργαστώ, να δημιουργήσω ,να κάνω καριέρα. Έχω ανάγκη να με αγαπούν, και να με φροντίζουν.

Εσύ όμως ,και ο κάθε «εσύ» δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να με βλάψεις. Δεν έχεις δικαίωμα να με αγγίξεις χωρίς να το θέλω. Δεν έχεις δικαίωμα να με εκθέσεις χωρίς να το θέλω. Δεν έχεις δικαίωμα να με πληγώσεις ψυχικά ή σωματικά. Αν το κάνεις, θα υποστείς τις νομικές συνέπειες. Αν το κάνεις θα υποστείς και τις κοινωνικές συνέπειες. Αν το κάνεις θα είσαι απλά ένας ανασφαλής και ανώριμος (απ) άνθρωπος που θεωρείς ότι είσαι πιο δυνατός από μένα. Εγώ όμως και η κάθε εγώ, έχω φωνή. Επίσης εγώ και η κάθε εγώ θα μπορούσα να είμαι η αδερφή σου, η μάνα σου, η γυναίκα σου, η κολλητή σου, το παιδί σου κι αυτές δεν θα ήθελες να τις βλάψεις.

Ωστόσο εγώ, και η κάθε εγώ, είμαι και άνθρωπος με ενσυναίσθηση και δεν θα επέλεγα ποτέ να ξεσηκώσω έναν οχετό εναντίον ΚΑΝΕΝΟΣ. Θα ήθελα όλα να γίνονται με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, με ειρήνη και με σεβασμό σε οποιονδήποτε μπορεί να “τα ακούσει” χωρίς λόγο. Θα ήθελα την τρυφερότητα και την στήριξη μου να την δείχνω σε όλα τα θύματα αλλά τα αρνητικά μου συναισθήματα σε κανέναν- για αυτό θα ήθελα να αποφασίζει ο εισαγγελέας και οι δικαστές.

Θα ήθελα να μετατρέπω τα κακά μου συναισθήματα σε δύναμη για όσους με έχουν ανάγκη, γιατί αν ποτέ βρεθώ σε αντίστοιχη θέση αυτό θα χρειαστώ. Στήριξη και συμπόνοια. Κακό ας μην παθαίνει κανείς. Κανείς. Υπάρχει μεγαλύτερο κακό από το να ζεις με το βάρος ότι είσαι ένας στυγνός κακοποιητής; Όχι. Γιατί όμως να γίνω κι εγώ; Δεν θα γίνω.

Θα απαιτώ τα δικαιώματα μου, θα στέκομαι δίπλα σε όποιον με έχει ανάγκη και δε θα βλάπτω κανέναν .Ούτε σωματικά, ούτε λεκτικά. Θα υπερασπίζομαι πάντα την αγάπη για όλους και τον σεβασμό προς όλους.
Πάντα. Αυτό θεωρώ ενσυναίσθηση, αυτό θεωρώ ειρήνη, αυτό ονειρεύομαι για την κοινωνία. Εσύ; Καληνύχτα».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@danai_barka)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση