ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δ. Λιγνάδης: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες με ανήλικο που τον «καίνε»

Το φωτογραφικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας

Φωτογραφίες σε ένα πολύ στενό τετ-α-τετ του Δημήτρη Λιγνάδη με το 17χρονο τότε θύμα από την Αίγυπτο που κατέθεσε στην ανακρίτρια για βιασμό παρουσίασε η ιστοσελίδα zougla.gr, λήψεις που είχαν τραβηχτεί στο καμαρίνι του κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της παράστασης Ριχάρδος.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός πόζαρε γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ την ίδια στιγμή αγκάλιαζε τον τότε 17χρονο Αιγύπτιο που σήμερα διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του.

Μάλιστα, μία τρίτη φωτογραφία δείχνει τον τότε ανήλικο ημίγυμνο στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του ηθοποιού, Αλέξη Κούγια, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά τον φερόμενο βιασμό. 

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής Τ-Live παρακάτω:

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

  H Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, εμφανίστηκαν μαζί σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και πόζαραν κανονικά, κάτι που δεν ήταν συνηθισμένο, καθώς απέφευγαν τις κάμερες

Τέρμα το κρυφτούλι!

Γιώργος Γεροντιδάκης και Ντορέττα Παπαδημητρίου πήγαν σε επίσημη πρεμιέρα και φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ