ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δ. Βανδή: «Μου είπε “προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά, παρά να γίνει που@%ς”»

Ποιον «καρφώνει» η Ελληνίδα σταρ;

Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για τη διαφορετικά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένα προβεβλημένο πρόσωπο, το οποίο θεωρείται gay idol, της είπε μία ατάκα που στάθηκε αφορμή για να διαπληκτιστούν.

«Φυσικά και διαπληκτιστήκαμε, αλλά μου είχε πέσει το σαγόνι»

«Ήταν τόσο σοκαριστικό για εμένα, γιατί τυγχάνει και να θεωρείται gay idol – αν στέκει αυτός ο όρος. Είναι ένα πολύ προβεβλημένο άτομο, με το οποίο μιλούσαμε κάποια στιγμή στο σπίτι και έπαθα σοκ, όταν μου είπε πως “προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά, παρά να γίνει που@%ς”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έφτασε στα αυτιά μου. Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας “από τα ναρκωτικά μπορείς να απαλλαγείς”. Φυσικά και διαπληκτιστήκαμε, αλλά μου είχε πέσει το σαγόνι», είπε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η 51χρονη δεν έκρυψε την περηφάνια της για τα δύο παιδιά της, αφού από πολύ νωρίς δεν διαχώριζαν τους ανθρώπους για το οτιδήποτε.

«Όταν ο γιος μου ήταν γύρω στα έξι, θυμάμαι κάποια στιγμή που αναρωτήθηκε για ένα φιλικό μας γκέι ζευγάρι, που είχε καιρό να δει μαζί. Συγκεκριμένα, με ρώτησε αν έχουν χωρίσει; Μου μίλησε με τέτοια φυσικότητα. Δεν πέρασε ποτέ από το στάδιο να χρειαστεί κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για να καταλάβει. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το άκουσα αυτό, γιατί κατάλαβα πως στο παιδί μου δεν υπάρχουν ερωτηματικά. Αντιλαμβάνεται τη φυσικότητα του όλου θέματος. Το αναγνώρισα ως μια προσωπική μου νίκη ως μητέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Φωτογραφία: antivirus/Κώστας Αυγούλης

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση