ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίκυ Καγιά: Αντιδράσεις προκαλούν τα σνομπ σχόλια της

«Η καθημερινή γυναίκα Ελληνίδα βολεύεται στη μετριοπάθεια γιατί έτσι πρέπει να κάνει»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μια δήλωση της Βίκυς Καγιά στις ακροάσεις του ριάτιλι μόδας ήταν αρκετή για να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των γυναικών στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό Μας".

Στη διάρκεια των auditions στο GNTM χθες βράδυ, η Βίκυ Καγιά μιλώντας με 53χρονη διαγωνιζόμενη, η οποία είπε ότι έκανε την "υπέρβαση και την επανάσταση της" και δικαιώθηκε, αναφερόμενη στο διαζύγιό της, η κριτής υποστήριξε πως η μέση Ελληνίδα συμβιβάζεται και ζει μια μετριοπάθεια.

«Το διαζύγιο είναι μεγάλος πόνος" είπε ξεκινώντας τη συζήτηση η Καγιά. «Δεν είσαι η μέση ελληνίδα. Η καθημερινότητα είναι αυτή που βολεύει τους ανθρώπους κι εσύ έχεις τελείως ξεβολευτεί. Άρα δεν είσαι μια καθημερινή γυναίκα Ελληνίδα που βολεύεται στη μετριοπάθεια γιατί έτσι πρέπει να κάνει».

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη πήραν θέση. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως: «Εάν κάνω μια σύνθεση με αυτά που είπε η κυρία Καγιά, είμαι μια μετριοπαθής επαναστάτρια. Έχω πάρει διαζύγιο. Την περιέγραψε με μία απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, ούτε τέτοιες εξάρσεις. Είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγια μας, για εμένα ήταν και μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση