ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Big Brother - Π. Βαρουξής: Η απίστευτη αποκάλυψη που εκθέτει τον Μικρούτσικο - «Στο μπλε δωμάτιο μας είπε...»

Ο πρώην παίκτης αποκαλύπτει όσα δεν είδαμε στη μικρή οθόνη

Τον λόγο που αδελφός του, ο Χρήστος Βαρουξής, δεν έχει έρθει κοντά με την Άννα Μαρία αποκάλυψε μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παναγιώτης Βαρουξής, εκθέτοντας παράλληλα τον συνεργάτη του Big Brother, Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Όταν εγώ και ο Χρήστος μπήκαμε στο μπλε δωμάτιο, ο κύριος Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ. Μας ανέφερε πως ο κόσμος μας βλέπει σαν τα σκυλάκια της Άννας Μαρίας. Είναι κάτι που δεν μας άρεσε. Οπότε ο Χρήστος το έχει αυτό στο μυαλό του. Εγώ του μετέφερα το μήνυμα στο live και είδαμε πως πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας μετά…», είπε αρχικά, αποκαλύπτοντας μία ενέργεια του παρουσιαστή που δε συνάδει με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Big Brother - Χ. Μακρίδης: «Σφάζει» τον Πυργίδη μετά την αποχώρησή του

«Τι έχει γίνει και δεν έχουν έρθει κοντά;», συνέχισε, «Η Άννα Μαρία δικαιολογημένα, από μια άποψη, δεν τον δέχεται. Τώρα για ποιον λόγο ο Χρήστος δεν έχει ξαναπλησιάσει την Άννα Μαρία; Ή έχει ξαναπλησιάσει και δεν το έχουμε δει εμείς σε επεισόδιο, ή φοβάται την αντίδραση της Άννας Μαρίας και ότι ο κόσμος τον βλέπει σαν σκυλάκι. Έχοντας και τον Πυργίδη και τη Ραμόνα στη συγκεκριμένη φάση, μπορεί να φοβάται μην του πούνε γιατί πάει στην Άννα Μαρία».

«Οπότε ο Χρήστος αυτή την αντίδραση φοβάται και δεν είναι κοντά στην Άννα Μαρία», κατέληξε ο πρώην παίκτης.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση