ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάσω Λασκαράκη: «Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή»

Δέσποινα Άσπρου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” ήταν το απόγευμα της Τρίτης 28 Νοεμβρίου η Βάσω Λασκαράκη και ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα και στην παρουσίαση του “Break", ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι την ρωτάνε διαρκώς αν θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της, ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Εκεί που – δεν εκνευρίστηκα- αλλά είπα, “ωχ μωρέ”, ήταν στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη που είχα πάει και με ρώτησαν αν θα καλέσω στην εκπομπή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το θεωρώ λίγο άκομψο, δεδομένου του ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στις ζωές μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση.

Όπως δε ρωτάμε μια γυναίκα που δεν έκανε παιδιά, γιατί δεν έκανε παιδιά, έτσι κι αυτό, ας μπει λίγο στο political correct. Οι ζωές μας έχουν προχωρήσει. Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε, έχουμε υπάρξει ζευγάρι, έχουμε ένα παιδί μαζί αλλά οκ. Τώρα, να με ρωτάνε συνέχεια αν θα έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή… Λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι.

Κι αν ποτέ έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή, θα καθίσουμε να σας πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας» είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση