ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο ο σχεδιαστής

Τί συμβαίνει με την υγεία του;

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Βασίλειος Κωστέτσος και το βίντεο που ανάρτησε στα social media προκάλεσε ανησυχία στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε γνωστό τον λόγο που νοσηλεύεται μέσα από ένα Instagram story. Όπως αποκάλυψε, χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση στο μάτι του. Ανέφερε μάλιστα, πως πριν κάποια χρόνια είχε ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο του προκάλεσε ζημιά στο μάτι.

«Επειδή με ρωτάτε προς τι το νοσοκομείο, το κρεβάτι και αυτή η μπλε, καταπληκτική νοσοκομειακή ποδίτσα που μου πάει τέλεια νομίζω και για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου και οι εχθροί μου, πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν μικρό παιδάκι, με είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι. Τη γλίτωσα τότε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε ένα πρόβλημα, δεν το έλεγα όμως. Δεν έβλεπα καλά. Χάρη στον γιατρό μου, έγινε επιτέλους σήμερα η εγχείριση και όλα καλά. Τελείωσαν όλα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

 Πηγή: protothema.gr

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση