ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαλαβάνη για Βασάλο: «Δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία»

Μίλησε για το τηλεοπτικό της comeback

Συνέντευξη στην Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή αθλητικογράφος μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», τη σχέση με τον πρώην της, τον νέο της έρωτα αλλά και το γεγονός πως επιθυμεί να κάνει οικογένεια.

«Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα», δηλώνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της comeback.

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά», ξεκαθαρίζει.

Θα της φαινόταν περίεργο, εάν καλεσμένος στην εκπομπή βρισκόταν ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος;

«Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», απαντά με ειλικρίνεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της οικογένειας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογείται: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχεται πως θα έκανε παιδί μόνη της, λέγοντας: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση