ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Β.Χατζηβασιλείου: «Ήταν ό,τι πιο τραγικό είχα βιώσει»

«Είναι πολύ γενναίος, τον θαυμάζω»

Για τη σοβαρή μάχη που έδωσε ο γιος της Χρήστος όταν ήταν 7 χρονών, καθώς υπήρχε κίνδυνος να χάσει το μάτι του, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια χαρακτήρισε εκείνη την περίοδο τη «χειρότερη της ζωής της» και εξέφρασε το θαυμασμό της για τη γενναιότητα του γιου της.

«Ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή μου. Στην κυριολεξία δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πώς να βοηθήσω το παιδί μου. Τελικά, όμως, ο Θεός με φώτισε. Κάναμε τα σωστά πράγματα με τον Χρηστάκη μου και όλα πήγαν καλά» είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο Hello.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε πώς αντέδρασε όταν της είπαν οι οι γιατροί ότι μπορεί ο γιος της να έχανε το μάτι του.

«Ήταν ό,τι πιο τραγικό είχα βιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μου είναι τα πρώτιστα αγαθά. Συνέβη μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα αφότου είχα βγει δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πρώτη σε σταυρούς. Καθόλου τυχαίο, το μάτι που λένε. Ήταν μια δαιδαλώδης, δυσανάγνωστη, ακανθώδης, περίοδος, αλλά και ένας μεγάλος αγώνας, τον οποίο δώσαμε μαζί με τον γιο μου. Ξέρεις τι είναι να είσαι 7 χρονών παιδάκι, να σου ανοίγει το μάτι ο γιατρός και να σου λέει “μην κουνηθείς, Χρήστο, γιατί θα κόψω με το μαχαίρι τα ράμματα μέσα στο μάτι σου”; Το παιδί κρατούσε το μάτι του ανοιχτό για να βοηθήσει τον γιατρό, αλλά ουσιαστικά για να στηρίξει τον εαυτό του. Είναι πολύ γενναίος, τον θαυμάζω» επισήμανε.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση