ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα ερωτικό φθινόπωρο

Ξεκινάει και επίσημα από σήμερα 22 Σεπτεμβρίου.

Τα τυχερά ζώδια που θα έχουν ένα ερωτικό φθινόπωρο είναι τρία, σύμφωνα με ο Elite Daily. Οι θερμοκρασίες πέφτουν και η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους είναι αντιστρόφως ανάλογη. Μήπως είστε ένα από αυτά τα ζώδια;

Τα ζώδια που θα έχουν ένα ερωτικό φθινόπωρο

Κριός

Από σήμερα 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά και επίσημα το φθινόπωρο. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και δίνει έμφαση στις επαφές και στις συνεργασίες, πράγματα για τα οποία κοπιάζετε. Ως το πιο ανεξάρτητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η εποχή αυτή θα είναι μια πρόκληση για εσάς. Ειδικά για τις ρομαντικές σας ιστορίες. Ωστόσο, θα είναι για καλό. Είναι η στιγμή να στηριχτείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους. Θυμηθείτε ότι δεν είναι ανάγκη να στηρίζεστε μόνο στον εαυτό σας. Αυτή η εποχή σας ενθαρρύνει να βάλετε προτεραιότητα την ανεξαρτησία σας με ένα τρόπο συχνά αγνοείτε οπότε μη προβληματίζεστε αν περνάτε λιγότερο χρόνο μόνοι σας. Είναι μια κοινωνική εποχή και θα μάθετε πολλά για το πώς να έρχεστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Είναι μια έντονη περίοδο για εσάς γιατί τα άστρα φέρνουν πολύ οικεία επικοινωνιακά κύματα στη ζωή σας. Η εποχή δίνει έμφαση στην δημιουργικότητα, τα πάθη και τις ρομαντικές περιπέτειες. Σήμερα ο Ήλιος μπαίνει στον 5ο οίκο σας κάνοντάς σας να επικεντρωθείτε στην ισορροπία, την απόλαυση και την αρμονία. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε το καλύτερό σας όσον αφορά την κοινωνικοποίηση και τη δικτύωση. Η εποχή του Ζυγού σας κάνει όχι μόνο να βάλετε προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή αλλά σας ενθαρρύνει και να βρείτε ενδιαφέροντες τρόπους να ενωθείτε με άλλους μέσω κοινών ενδιαφερόντων. Είναι καλή στιγμή να περάσετε καλά σε ραντεβού, να πάτε σε πάρτι και να εκφραστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Μπορεί αυτή η ενέργεια να διαρκέσει λίγο αλλά σας παρέχει με τα απαραίτητα ερεθίσματα οπότε σιγουρευτείτε ότι την εκμεταλλευτείτε.

Ζυγός

Είναι η εποχή σας και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε τις ερωτικές επιρροές του φθινοπώρου περισσότερο από τον καθένα. Βάζετε προτεραιότητα στις επαφές, τις σχέσεις και την ενότητα στην καθημερινότητά σας. Καθώς ξεκινά η δική σας εποχή, θα νιώσετε περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς να σμίξετε με κόσμο, να φλερτάρετε και να δώσετε το παρών σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάτι για το οποίο είστε γεννημένοι. Είναι επίσης μια εποχή που μπορείτε να περιμένετε όλα τα βλέμματα να είναι πάνω σας καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον 1ο οίκο σας. Μην εκπλαγείτε αν οι άνθρωποι που σας ταιριάζουν κινούνται γύρω σας, έχετε το «πακέτο». Σιγουρευτείτε ότι κρατάτε τους ρυθμούς σας καθώς αυτή η εποχή θα σας κρατήσει απασχολημένους.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση