ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε το «σχέδιο» Μαρτίκα & Μπαρτζή εναντίον του Κατσούλη

«Το έχω ακούσει με τα αφτιά μου...» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Σε έντονη αντιπαράθεση είδαμε να έρχεται στο επεισόδιο της Τρίτης (24/01) του Survivor All Star ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ο Νίκος Μπάρτζης ξεκίνησε να αποκαλύπτει στο χθεσινό επεισόδιο τα λόγια που του έλεγε ο Σάκης Κατσούλης, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι στο προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν παρέα, ξεκινούσαμε, φεύγαμε από το συμβούλιο και με φώναζε ''ξεφτίλα''. Μου έλεγε, ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου, γινόντουσαν πολλά τέτοια πράγματα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη: «Δεν έχω κάτι με τον Σάκη. Εμμονικός δεν είμαι. Δεν υπάρχει τίποτα ανυπόστατο, εγώ σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω, ότι εσύ με έλεγες ''ξεφτίλα'' κι υπάρχουν κι άλλα άτομα εδώ που το ξέρουν. Σε κοιτάω και στο λέω και δεν ντρέπομαι..».

Ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να πάρει θέση και να αποκαλύψει κάποια πράγματα για την τακτική που ακολουθεί ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά και την εμπλοκή του Νίκου Μπαρτζή. Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη: «Στο είπα πριν πας, ότι θα προσπαθήσουν να σε αποδομήσουν και να σε τρελάνουν. Γιατί τα έζησα πέρσι. Προσπαθούν οι Μαρτίκας και Μπάρτζης, επειδή είσαι δυνατός αγωνιστικά, να σου κάνουν κακό, ως προς τον κόσμο, για να επωφεληθούν οι φίλοι τους, οι ανύπαρκτοι από πίσω. Είναι σχέδια που τα έχω ακούσει με τα αφτιά μου αυτά. Τακτική Μαρτίκα, να διαβάλει τους δυνατούς αγωνιστικά. Έλα σας παρακαλώ».

Ακολουθεί η δημοσίευση του Άρη Σοϊλέδη:

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση