ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρια Καλύβα: Άγριο ξέσπασμα στον «αέρα» του OPEN

«Μετά από 30 χρόνια δεν θα δεχτούμε υποδείξεις από κανέναν»– Δεν μπορούσε να τη μαζέψει με τίποτα ο Γουμενίδης

Beautiful People team

Η αναφορά του Νάσου Γουμενίδη στην απόφαση της Ανθούλας Ανάσογλου να μην παρέμβει τελικά στην εκπομπή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Άριας Καλύβα.

Οι τόνοι ανέβηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Ρεπορτάζ Τώρα» του OPEN, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την υπόθεση του ξυλοδαρμού 27χρονου Γερμανού τουρίστα σε beach bar στη Χαλκιδική.

Όλοι παραδέχονται την Καλύβα για τους απόντες από την κηδεία Μαζωνάκη «Παρουσιαστές διατείνονταν πόσο φίλοι είναι, απεδείχθησαν απλά νάνοι»

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία, στην υπόθεση έχουν εμπλακεί δύο νεαροί, ηλικίας 25 και 21 ετών. Τη νομική εκπροσώπηση του 21χρονου έχει αναλάβει η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, με την πλευρά του εντολέα της να παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Νάσος Γουμενίδης ανέφερε ότι η δικηγόρος επρόκειτο να μιλήσει στον αέρα, ωστόσο τελικά δεν θέλησε να παρέμβει, καθώς –σύμφωνα πάντα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος– δεν της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η εκπομπή προσέγγιζε δημοσιογραφικά την υπόθεση.

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Άριας Καλύβα.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη και υπερασπίστηκε τον τρόπο με τον οποίο η ίδια και οι συνεργάτες της κάνουν ρεπορτάζ.

«Δεν θα δεχθούμε κριτική. Υποδείξεις μετά από τόσα χρόνια δεν θα δεχτούμε από κανέναν», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην πολυετή επαγγελματική της πορεία, πρόσθεσε ότι μετά από περίπου 30 χρόνια στη δημοσιογραφία δεν δέχεται να της υποδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να κάνει τη δουλειά της.

«Ρεπορτάζ κάνουμε, τι ήθελε να κάνουμε; Δεν μπορεί να ασκεί κριτική στον τρόπο που κάνουμε τη δουλειά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ένταση περιορίστηκε στη συγκεκριμένη συζήτηση και, με βάση τα διαθέσιμα δημοσιεύματα, δεν υπήρξε απευθείας τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ της Άριας Καλύβα και της Ανθούλας Ανάσογλου, καθώς η δικηγόρος δεν εμφανίστηκε τελικά στον αέρα.

Η πλευρά του 21χρονου, πάντως, έχει παρουσιάσει δημόσια τη δική της θέση για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο εντολέας της Ανάσογλου δεν προκάλεσε τη συμπλοκή και ότι παρενέβη όταν, σύμφωνα με τον δικό τους ισχυρισμό, είχε προηγηθεί επίθεση του Γερμανού τουρίστα σε άλλο μέλος της παρέας. Πρόκειται για θέση της υπεράσπισης και όχι για διαπιστωμένο γεγονός.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Επιτέλους κάποιος τόλμησε και το είπε

Δεν φοβάται κανέναν

Ο Γουμενίδης είπε επιτέλους αυτό που όλοι σκέφτονται για την υπόθεση Μαζωνάκη – «Τον Γιώργο τον σκότ…»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ τι έκανε ο γιατρός

«Απείλησε με ...»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η έντονη αντίδραση του γιατρού μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η ανάρτηση

«Θα τον ...»

Νίκος Μουρατίδης: Σούσουρo με την πρώτη ανάρτησή του μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ τι είπε

«Έκανα αυτό που...»

Μόλις διέρρευσε η κατάθεση της Ιωάννας Γάκα: Τι είπε για 8 ώρες στον ανακριτή για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Προκλητική ανάρτηση που έχει ήδη χιλιάδες αρνητικά σχόλια

Σάλος σε όλο το Ίντερνετ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αφροδίτη Μάνου μίλησε έτσι για τον Γιώργο Μαζωνάκη την ημέρα της κηδείας του
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ