ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Απορώ πώς ο Πετρετζίκης έχει βγάλει τόσα λεφτά, δε ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο»

Γνωστός Έλληνας ρίχνει τα βέλη του στον σεφ.

Δέσποινα Άσπρου

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο Mega Καλημέρα και κατά την διάρκεια των δηλώσεων που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή τον είδαμε να μιλάει για την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άκη Πετρετζίκη, για τον οποίο μάλιστα αναρωτήθηκε πώς έχει βγάλει τόσα χρήματα, αφού δεν ξέρει να κόβει ούτε… σκόρδο!

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αυτό το μάγκικο χιούμορ που καταντάει λιγάκι πιο προκλητικό, πιο… ταβερνέ και αυτό μπορεί και να αρέσει και στον κόσμο. Είναι μια κοπέλα που ξεκίνησε από τη μόδα. Το να πάει εκεί και να κάνει αυτό το πράγμα… Την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My Style Rocks και μετά έμαθα ότι θα πάει στο Star. Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσιάσει, αν το γνώριζα θα δήλωνα συμμετοχή. Να πήγαινα εκεί να κάνω το ζευγάρι ή να κάνω τον σεφ. Γιατί να μην κάνω κι εγώ τον σεφ;» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας.

Στην συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε: «Ο Πετρετζίκης ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει; Κατ’ αρχήν δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ. Απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά. Κύμινο δεν έχει βάλει στη ζωή του ποτέ, το σκόρδο δεν ξέρει πώς να το κόψει».


Photo by @lakis.gavalas on Instagram

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση