ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη βόμβα από Καπουτζίδη - Επιστρέφει το «Παρά Πέντε»

Αυτό θα γίνει στο Reunion! (Vid)

Το «Παρά πέντε» είναι μία από τις πιο αγαπημένες και πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα. Ποιος δεν θυμάται να… ερημώνουν οι δρόμοι όταν έπαιζαν τα επεισόδια στο MEGA για πρώτη φορά; Και αν κάποιος δεν το θυμάται, μπορεί να δει τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι επαναλήψεις τόσα χρόνια μετά.

Εδώ και χρόνια λοιπόν, ακούγεται ως φήμη η μεγάλη επιστροφή της σειράς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Άλλωστε, όλοι οι πρωταγωνιστές παραμένουν φίλοι και το κοινό τους λατρεύει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή του, έριξε τη ΒΟΜΒΑ!

Μιλώντας στο VidCast « #ΚΡΙΜΑ» στο youtube, όπου αναφέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για ένα πιθανό reunion του «Παρά Πέντε».

«Δεν θα έγραφα ποτέ ξανά ένα επεισόδιο. Είδες τα Φιλαράκια; Ήταν πολύ έξυπνο. Δεν έγραψαν επεισόδιο. Βρέθηκαν και συζήτησαν. Αυτό ναι, θα το έκανα. Την ιστορία δεν την αλλάζεις, πρέπει να είναι αυτή. Έχει κλείσει με τόσο καίριο τρόπο, όπου δεν άφησε κενά. Αν θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε εμπορικά, θα μπορούσαμε να γράψουμε πώς εξελίχθηκαν οι ήρωες, να πιάναμε μία διαφορετική ιστορία, αλλά δεν γίνεται να με γυρίσεις τόσα χρόνια πίσω. Έχω εξελιχθεί σαν συγγραφέας. Αλλά ένα επεισόδιο, όπως έγινε με τα Φιλαράκια, ναι να το κάνουμ4ε»!

Δείτε το βίντεο στο 52.00:

ΠΗΓΗ: sportdog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Ελλάδα  |  Κόσμος  |  Viral

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση