Beautiful People team
Τόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όσο και η Ιωάννα Μαλέσκου έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών για το τηλεοπτικό τους μέλλον στο OPEN. Όπως λένε δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια συνεχίζει μόνη της στο κανάλι, ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αφού οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από το ίδιο το κανάλι στο τέλος της σεζόν.
Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
«Με την Ιωάννα Μαλέσκου είμαι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Εμείς κάναμε Σαββατοκύριακο μια σεζόν που δεν έχει τελειώσει ακόμα. Προφανώς θα χωριστούμε του χρόνου. Φυσικά θα συνεργαζόμουν με την Δέσποινα Καμπούρη αλλά δεν έχουμε συζητήσει για δουλειά», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής.
Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Τσαγκρινού, είπε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να κάνω δηλώσεις για αυτά, δεν αφορούν κανέναν» – δείτε την πρώτη τους κοινή ανάρτηση.
Δείτε το βίντεο εδώ
Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου
«Δεν έχω να απαντήσω κάτι για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Εγώ έχω ένα καλό, ταιριάζω και προσαρμόζομαι σε όπιο περιβάλλον με βάλεις. Θέλω να ανθίζω. Δεν έχω να πω κάτι μεμπτό για τους συνεργάτες μου», είπε για τα τηλεοπτικά της και είπε για τα προσωπικά της: «Δεν ταυτίστηκα με την Αθηνά Οικονομάκου στο θέμα του χωρισμού. Δεν έχω χωρίσει είμαι καλά γενικά».
Δείτε το βίντεο εδώ



























