ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τραγουδιστής... πολιτικός;

Ποιος γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τα κοινά φαίνεται πως αποφάσισε να ασχοληθεί ο Βασίλης Καρράς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Το γεγονός έκανε γνωστό ο Γιώργος Τσαμασλής – δήμαρχος Θερμαϊκού – πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Βασίλης Καρράς θα κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ – Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαμασλής δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από μεσημεριανή έξοδό τους σχολιάζοντας στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας. Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζει την επιστροφή του στη μουσική. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι σχετικά με το πολιτικό του βήμα από τον ίδιο ή το περιβάλλον του..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση